Business automation software for Public catering «BAS. Громадське харчування» - програма для автоматизації бухгалтерського і податкового обліку на підприємствах харчування самого різного типу: ресторанів, барів, кафе, їдалень і невеликих виробничих цехів. «Громадське харчування» - необхідна програма для бухгалтера-калькулятора, технолога, комірника ресторану або кафе. Рекомендується для будь-яких типів ресторанів, барів, їдалень і кафе, в тому числі для невеликих виробничих цехів.
Ронжин Едуард Олександрович, Генеральний директор ТОВ «Корона»:«В результаті впровадження« Громадське харчування »ми змогли більш ефективно управляти виробничими витратами. З'явилася можливість вести щоденний контроль витрати продуктів, наявності товарів і реалізації готової продукції. Це позитивно позначилося на оперативності прийняття рішень по необхідності придбання того чи іншого продукту і якості роботи обслуговуючого персоналу. Здійснення контролю виробництва та реалізації продукції і товарів дає нам можливість сміливо гарантувати своїм клієнтам високу якість ».
«Громадське харчування» - це зручно:
програма розроблена на основі «Бухгалтерія»
бухгалтерський і податковий облік ведеться з урахуванням особливостей підприємства громадського харчування
облік ведеться одночасно по декількох організаціях в загальній інформаційній базі
підтримуються різні системи оподаткування
ведеться облік господарських операцій в іноземній валюті та умовних одиницях
облік додаткових витрат
облік товарно-матеріальних цінностей
ведення необмеженого числа рецептур страв і напівфабрикатів
дві схеми документообігу для виробництва продукції: пряма схема і зворотна схема (від реалізації)
все необхідне на «робочому столі»: довідники, журнали, документи і звіти
«Громадське харчування» - це функціонально: Довідники:
структурований список страв, заготовок і продуктів
види номенклатури: блюдо, заготівля, матеріал, продукція, технологічний відхід
кожним видом номенклатури (товар, блюдо, матеріал) - свої рахунки обліку для списання на виробництво не тільки товарів з 28 рахунку, а й матеріалів з 201
сезонні коефіцієнти
ХЕХ
кілька «видів меню» з різною вартістю товарів і страв
Приготування і списання:
використання для страви декількох рецептур з можливістю вибору потрібної в момент приготування
рецептури для приготування, оброблення, разукомплектации
схема «блюдо в страві»
список взаємозамінних продуктів (аналогів) для виробництва та калькуляцій