Безкоштовна демонстрація



Безкоштовний відеокурс
Бухгалтерія для України

Громадське харчування


Роздрібна ціна:   11 700,00 грн.

Купити  В кошик

«Громадське харчування» - програма для автоматизації бухгалтерського і податкового обліку на підприємствах харчування самого різного типу: ресторанів, барів, кафе, їдалень і невеликих виробничих цехів.

«Громадське харчування» - необхідна програма для бухгалтера-калькулятора, технолога, комірника ресторану або кафе. Рекомендується для будь-яких типів ресторанів, барів, їдалень і кафе, в тому числі для невеликих виробничих цехів.

Ронжин Едуард Олександрович, Генеральний директор ТОВ «Корона»:
«В результаті впровадження« Громадське харчування »ми змогли більш ефективно управляти виробничими витратами. З'явилася можливість вести щоденний контроль витрати продуктів, наявності товарів і реалізації готової продукції. Це позитивно позначилося на оперативності прийняття рішень по необхідності придбання того чи іншого продукту і якості роботи обслуговуючого персоналу. Здійснення контролю виробництва та реалізації продукції і товарів дає нам можливість сміливо гарантувати своїм клієнтам високу якість ».

«Громадське харчування» - це зручно:
  • програма розроблена на основі «Бухгалтерія»
  • бухгалтерський і податковий облік ведеться з урахуванням особливостей підприємства громадського харчування
  • облік ведеться одночасно по декількох організаціях в загальній інформаційній базі
  • підтримуються різні системи оподаткування
  • ведеться облік господарських операцій в іноземній валюті та умовних одиницях
  • облік додаткових витрат
  • облік товарно-матеріальних цінностей
  • ведення необмеженого числа рецептур страв і напівфабрикатів
  • дві схеми документообігу для виробництва продукції: пряма схема і зворотна схема (від реалізації)
  • все необхідне на «робочому столі»: довідники, журнали, документи і звіти

«Громадське харчування» - це функціонально:

Довідники:
  • структурований список страв, заготовок і продуктів
  • види номенклатури: блюдо, заготівля, матеріал, продукція, технологічний відхід
  • кожним видом номенклатури (товар, блюдо, матеріал) - свої рахунки обліку для списання на виробництво не тільки товарів з 28 рахунку, а й матеріалів з 201
  • сезонні коефіцієнти
  • ХЕХ
  • кілька «видів меню» з різною вартістю товарів і страв
Приготування і списання:
  • використання для страви декількох рецептур з можливістю вибору потрібної в момент приготування
  • рецептури для приготування, оброблення, разукомплектации
  • схема «блюдо в страві»
  • список взаємозамінних продуктів (аналогів) для виробництва та калькуляцій
  • облік заготовок, облік виробничих витрат, сезонності
  • облік спецій
  • списання спецій для виключення похибки округлення
Партійний облік:
  • облік товарів, матеріалів і готової продукції
  • оцінка МПЗ при їх вибутті різними способами для кожної організації
  • окремий облік товарів одного і того ж найменування, що надійшли в різний час і за різними цінами
Складський облік:
  • ведення кількісного обліку
  • ведення кількісно-сумового обліку
  • відстеження залишків продуктів або страв на вибраному складі
  • проведення інвентаризації на складі товарів, продуктів, страв
  • інвентаризація складу
Облік торгових операцій:
  • облік операцій надходження і реалізації товарів і послуг
  • облік на роздрібних складах з використанням рахунку 285 «Торгова націнка»
  • відображення повернень товарів від покупця і постачальнику
  • використання декількох типів цін: оптова, роздрібна, закупівельна тощо
  • автоматичне визначення ціни з розрахунок собівартості і націнки
  • інвентаризація на складі товарів, продуктів, страв
Бухгалтерський облік:
  • облік комісійної торгівлі
  • облік поворотної багатооборотної тари
  • банківські і касові операції
  • розрахунки з контрагентами
  • облік основних засобів, нематеріальних і малоцінних активів
  • облік основного і допоміжного виробництва
  • облік непрямих витрат
  • облік заробітної плати і кадровий облік
Звітність:
  • калькуляції за період
  • склад блюда
  • товарний звіт
  • аналіз випуску продукції
  • витрата продуктів
  • контрольний лист витрати продуктів
  • витрата спецій
  • забірний лист
  • відомість залишків
  • залишки і обороти товарів і страв
  • звіт про прибуток від реалізації
Уніфікована звітність:
  • калькуляційна картка
  • забірний лист
  • контрольний розрахунок спецій
  • вимога до комори
  • акт оброблення
  • акт опрацювання
  • технологічна карта
  • техніко-технологічна карта
  • відомість обліку залишків продуктів
  • контрольний розрахунок витрат продуктів


Назад в розділ
 
Ваш кошик порожній
Персональний розділ
Телефонуйте нам!


(044) 531-12-02
(068) 858-48-40 Білайн
(073) 071-06-53 Life
Пишіть нам!

redko@account.kiev.ua
Skype: account_svetlana
Приїжджайте!

Київ, вул. Евгена Сверстюка, 13, офіс 402



 
 
 
 
Головна Карта сайту Увійти Вийти Повідомлення адміну сайту
 
 
Еккаунт
office@account.kiev.ua
Телефон: +3(044)531-12-02
Адреса: Київ, вул. Евгена Сверстюка 13 оф.402
  Працює на bitrix